Aşçıoğlu, “Selenium Retro” Projesiyle Eğitime Destek Verecek

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy’de inşasına başladığı Selenium Retro Projesi’nde Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yaptı.

Aşçıoğlu, Selenium Retro’dan ev alan daire sahipleri adına her bir daire için TEGV’e 1.000 TL bağışta bulunarak daire başına 13 çocuğun bir yıllık eğitim desteği almasını sağlayacak.

Gayrimenkul sektörünün gerçekleştirdiği projeleri ile lider markalarından Aşçıoğlu, Ataköy’deki yeni projesi Selenium Retro’da anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

188 adet konut, 208 adet ofis ünitesinden oluşan Selenium Retro projesinde her bir konutun satışı ile birlikte Aşçıoğlu daire sahibinin adına Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV), 1.000 TL bağış yapacak. Bağışın ardından daire sahibine TEGV ve Aşçıoğlu tarafından isme özel hazırlanan sertifika hediye edilecek. Sertifikada, daire sahibinin bağış ile birlikte 13 çocuğun eğitimine destek olarak geleceğe ışık tuttuğunun bilgisi verilecek.

Daha fazla çocuğun eğitimine destek olmak için hayata geçirilen proje dolayısıyla Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu ve TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy’un katılımıyla Selenium Plaza’da, 17 Eylül 2015 tarihinde bir imza töreni gerçekleştirildi.

Selenium Retro’da satılan her daire eğitime katkı sağlayacak!

Törende konuşan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, geleceğin mimarları çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, şunları söyledi:

‘’Aşçıoğlu olarak çocukların eğitimine destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biliyoruz ki onlar her birimizin geleceği ve geleceğin mimarları. Özellikle eşit yaşam şartlarına sahip olmayan çocukların temel haklarından olan eğitim haklarına sahip olmalarına yardımcı olmak için yeni projemiz Selenium Retro’de her daire başına TEGV’e bağış gerçekleştirmeye yönelik bir proje gerçekleştiriyoruz. Bu projede Türkiye’nin saygın sivil toplum kuruluşlarından, gerçekleştirdiği projeler ile birçok çocuğa umut olan TEGV ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz.’’

TEGV Genel Müdürü Mete Meleksoy da, “İnsanlığın, sevginin, kardeşliğin inşasında tek sağlam zemin eğitim. Yeni bir sosyal sorumluluk modelini birlikte inşa ediyoruz. Bu kampanya sayesinde hem daha fazla çocuğumuza dokunuyor hem de sivil toplum ruhunu büyütüyoruz. Bu kapsamda Aşçıoğlu’nun çocuklarımıza vereceği bu anlamlı destek için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

TR EN