SELENIUM ATAKÖY, TOHUM OTİZM VAKFI GECESİNDE TANITILDI...

06/11/2013 14:45

Aşçıoğlu Grubu’nun sponsorluğunda gerçekleşen Tohum Otizm Vakfı’nın 10 yıl balosunda, Selenium Ataköy projesi ilk kez görücüye çıkarıldı. Görkemli baloda Pink Floyd’un kurucularından efsanevi müzisyen Roger Waters’ın gitarı da sahibini buldu.

Tohum Otizm Vakfı, tüm destekçileri ile birlikte kuruluşunun 10. yılını görkemli bir balo ile kutladı. Tohum Otizm Vakfı 10. Yıl Balosu, Aşçıoğlu Grubu sponsorluğunda 6 Kasım Çarşamba akşamı Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

Tohum Otizm Vakfı’nın kurucuları, Aşçıoğlu Grubu, iş ve sanat dünyasının topluma duyarlı isimlerinin katıldığı 500 seçkin davetli hem eğlenceli bir gece geçirdi, hem de bir kez daha binlerce otizmli çocuğa ve ailelerine umut ışığı oldular.

10. yıl Balosu sürprizlerinden birisi olarak Pink Floyd’un kurucularından efsanevi Roger Waters’ın bizzat kendisinin imzalamış olduğu çok değerli gitarı Maya Portakal tarafından hayranlarının ilgisine sunuldu. Gecede Kenan Doğulu’nun “we don’t need no education” şovu ile sahneye getirilen Roger Waters’ın 4 Ağustos 2013 tarihinde İstanbul’daki konseri ardından kuliste Tohum Otizm Vakfı öğrencilerinden Cem Sezgin’e teslim ettiği imzalı bas gitarı balo boyunca sergilendi ve Tohum Otizm Vakfı yararına açık arttırmaya sunuldu.

AŞÇIOĞLU GRUBU’NUN DESTEĞİ DEVAM EDECEK

Tohum Otizm Vakfı gönüllüleri tarafından özenle hazırlanan balo, kokteyl ile başladı. Davetliler gece boyunca gönüllü olarak müzikleri yapan Tarık Sezer Orkestrası’nın eşliğinde eğlendiler.
Tohum Otizm Vakfı 10. Yıl Balosu’nda konuşma yapan Kurucu Başkan Mine Narin geceye sponsor olarak katkı sağlayan Aşçıoğlu Grubu’na teşekkür ederken, Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu’na desteklerinden ötürü plaket verdi. Aşçıoğlu yaptığı konuşmada “Bu önemli gecede Tohum Otizm Vakfı’nın yanında olmak bizim için onurdur. Bu gece bizim için de bir önem taşıyor. Kasım ayında temelini atacağımız yeni rezidans projesi SELENIUM ATAKÖY'ü ilk defa bu baloda sizlere tanıttık. Ataköy Rezidans'taki satışlarımızdan daire başına 1000 TL otizmli çocuklara bağış yaparak Tohum Otizm Vakfı’na destek vermeyi sürekli kılacağız” dedi.

TR EN