TR EN

Cookie Policy

AŞÇIOĞLU
COOKIE POLICY

The Aşçıoğlu Family values the confidentiality and security of our esteemed visitors' personal data. As such, in our capacity as data controller, Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi ("Aşçıoğlu Limited") and Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi ("Aşçıoğlu Anonim") (Aşçıoğlu Limited and Aşçıoğlu Anonim are hereinafter referred to as “Aşçıoğlu” or “the Company") use technologies such as cookies, pixels, gifs etc. to improve your experience during your visit to our online media. We have written this cookie policy ("Cookie Policy") to inform you how we process the personal data we obtain from visitors to our Website www.ascioglu.com/en ("Website"), which cookies we use on our Website and for which purposes, and to tell you how you can control these cookies.
We would like to state that Aşçıoğlu may opt out of using any of the cookies we use on the Website, change their type or function, or add new cookies at any time. In this context, we may make changes to this Cookie Policy from time to time, which we will post on our Website.
You can find a detailed explanation and information about our Company's purpose for processing your personal data in our Personal Data Protection and Processing Policy at www.ascıoglu.com.
What is a Cookie?
Cookies are information markers that are sent to your browser from our Website and are only used when you log onto our Website. Cookies are definitely not viruses. Our Website sends cookies to your web browser that contain a special identifier to better understand the use of our Website, so we can determine which areas of our Website are preferred by users (e.g. based on the number of visitors to these areas). Although cookies generally do not contain personal data, they may be associated with them if you disclose any information about yourself to us.
Our Purpose for Using Cookies
Aşçıoğlu uses cookies on our website for various purposes and processes your personal data through these cookies. These purposes are mainly:

  • To perform the basic functions necessary for the operation of our Website, to increase its functionality and make it easier to use, for example, by sharing with third party social media channels via our Website, or remembering user information or the search queries of Website visitors for their next visit.
  • To analyze and improve the performance of our Website. For example, to facilitate the integration of the different servers on which our Website operates, to determine the number of visitors to our Website and to adjust its performance accordingly, or to help visitors find what they are looking for,
  • To personalize and target advertising activities. For example, showing ads associated with visitors' interests according to the pages and products they view.

For the purposes set forth in this Cookie Policy, your personal data may be processed without your consent by meeting at least one of the legal data processing conditions as stated in the second paragraph of Article 5 of the PDP Law. Otherwise, in the absence of legal data processing requirements, your personal data will only be processed if you have given your express consent. In any case, we may share your personal data within the scope of this Cookie Policy with third parties, subsidiaries, business partners and group companies that Aşçıoğlu has benefited from, in accordance with the relevant legislation and only for the aforementioned objectives. Please note that the parties to whom data is transferred may store your personal data on their servers around the world.
Cookies stored on your computer cannot in any way access your personal data. The cookies used at Aşçıoğlu allow us to get to know you better and to provide you with a better experience on your next visit. When you start using our Website, you automatically start using cookies.
The Cookies We Use on Our Website
You can find the cookies we use on our Aşçıoğlu Website where cookies are displayed and defined.
Facebook: Facebook cookies are used for conversion and remarketing activities via sites and applications that users with Facebook accounts visit. For detailed information about Facebook cookies, please visit the following link: https://tr-tr.facebook.com/policies/cookies/
Google Ads: Google Ads cookies use your secure search preferences to help us advertise relevant products and compile data that's used to measure and improve the success of advertising activities. For detailed information about Google products cookies: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Google Analytics Cookies: The Google Analytics cookie is used to parse users and provide customer analysis by reducing/deduplicating multiple visits by a single user, integrating the Google Analytics (_gac_) cookie, Google Ads and Google Analytics platforms, and transforming them into user-based campaign information. For detailed information about Google products cookies: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Hotjar: Hotjar cookies provide meaningful and anonymous data that allow us to improve the design and functionality of our Website in line with users' experiences and habits. For detailed information about Hotjar cookies please visit: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
Insider: Insider cookies run as a unique identity structure for your computer or a third-party analysis platform through a web browser. These cookies are used to measure marketing campaigns, performance analysis, and personalization activities. For detailed information about Insider cookies, please visit the following link: https://useinsider.com/product-privacy-policy
How Can You Manage Your Cookies?
You can update your preferences for our Website's cookies at any time using your web browser settings.
Our Website uses cookies to provide you with a better, personal experience and work on the basis of anonymously collecting and interpreting data. You may limit and/or terminate the use of Aşçıoğlu website cookies at any time. However, please keep in mind that in such cases, not all functions of the site will work, and features may be limited.
The most up-to-date information on how to delete cookies can be found at https://www.esb.org.tr/cerez-bellek or https://www.aboutcookies.org

Bilgilendirme

“Aşçıoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ve/veya gerçekleştireceği konut projesi, alışveriş merkezi dahil her türlü projenin tanıtımının, kampanya ve fırsat bilgilerinin, çıkarılan yeni teknolojilere ilişkin bilgilerin 6563 sayılı Kanun (Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun) kapsamında, vermiş olduğum bilgiler aracılığı ile tarafıma elektronik ileti şeklinde gönderilmesini onaylıyor ve kabul ediyorum.”

Aydınlatma Metni

AŞÇIOĞLU
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Aşçıoğlu Ailesi olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda, veri sorumlusu sıfatıyla Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi (“Aşçıoğlu Limited”) ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi (“Aşçıoğlu Anonim”) (Aşçıoğlu Limited ve Aşçıoğlu Anonim bundan böyle birlikte “Aşçıoğlu” veya “Şirket” olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunu (“ETK”) ve sair mevzuat (KVKK, ETK ve sair mevzuat birlikte “Kanun” olarak anılacaktır) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda kişisel verileriniz işlenebilecektir. Kişisel verilerin güvenli şekilde saklanmasını, hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için gerekli teknik ve idari önlemleri almaktayız.
Bu kapsamda, Kanun uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesi, muhafaza edilmesi ve aktarılması hususunda sizleri bilgilendirmek amacıyla işbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni düzenlenmiştir.
1. HANGİ KİŞİSEL VERİLERİNİZİ İŞLİYORUZ?
Aşçıoğlu olarak sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aşağıda belirtmiş olduğumuz amaçlar ve toplama yöntemleri doğrultusunda aşağıda sıralanan kişisel verilerinizi kendi tercihleriniz doğrultusunda işlemekteyiz.
1. Grup Veriler
Ad, Soyad, Cep Telefonu Numarası, E-Posta Adresi, Cinsiyet, Doğum Yeri, Doğum Tarihi, Uyruk, Medeni Durum, Telefon, Tebligat Adresi, Ses Kaydı, IBAN Numarası, Banka Bilgileri, Çek Numarası, Vade Tarihi, Çek Bedeli, Satış Tutarları, Ödeme Şekli, Kapora Tutarı, Banka Kredi Tutarı, Pasaport Bilgisi, Potansiyel Vergi Kimlik Numarası, Vatandaşlık İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Çerezler, IP Log Kayıtları, Video, Fotoğraf, Şikayet ve Talep, Sosyal Medya Hareketleri, Ses Kaydı (IVR).
2. Grup Veriler
Eğitim, Meslek, Çalışılan Sektör, Ev Tercihleri, Satın Alma Amacı, Düzenli Okunan Gazeteler, En Çok Takip Edilen İnternet Siteleri, Eş Ad, Soyad, Çocuk Sayısı, Bakıcı Sayısı, Çocuk Adı Soyadı, Proje Tercihleri.
3. Grup Veriler
Din, Kan Grubu, Dernek Üyeliği.
Şirketimiz tarafından işlenen veri kategorileri ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ve Çerez Politikası’nda bulabilirsiniz.
2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ HANGİ AMAÇLARLA İŞLİYORUZ? Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:
Aşçıoğlu projelerine ilişkin tanıtım, pazarlama ve satış faaliyetlerinin icrası; satış süreçlerinin yürütülmesi; finansal operasyonların yürütülmesi; satış sonrası hizmetlerin yürütülmesi; şirket iç operasyonlarının, iş faaliyetlerinin yürütülmesi ve şirket operasyonlarının güvenliğinin temin edilmesi; iş faaliyetlerinin etkinlik, verimlilik, yerindelik analizlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli faaliyetlerinin yürütülmesi; iş sürekliliğinin sağlanması ve kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin planlanması ve icrası; kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası; etkinliklere ilişkin faaliyetlerin yürütülmesi; hukuksal, teknik ve idari sonucu olan faaliyetlerin yürütülmesi ve yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi; verilerin doğru ve güncel tutulması, veri sahibinin şikâyeti, soru, talep ve önerilerinin toplanması, değerlendirilmesi ve karşılanması; itibar yönetimi; müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası; müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası; müşterilerle akdedilen sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi; müşterilerimizi tanımak ve iletişimimizi geliştirmek; satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak trafik ölçümleme, istatistiki ve analitik analizler, profilleme/segmentasyon çalışmaları; hedefleme (=targeting) ve yeniden hedefleme (=re-targeting) yoluyla size özel ürün ve hizmetlere yönelik fırsatların sunulması; sizlere daha iyi ve güvenilir hizmet verilebilmesi, daha uygun hizmetler ve ürünler geliştirilebilmesi ve bunların kesintisiz olarak sürdürülebilmesi; Aşçıoğlu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek önerilmesi; çeşitli raporların, araştırmaların ve/veya sunumların hazırlanması ve sunulması; sosyal medya hesaplarının ve web sitelerinin yönetilmesi, Şirketimiz ve Şirketimiz adına çağrı merkezimiz, bağlı şirketlerimiz tarafından ya da internet sitelerimiz ile sosyal medya sayfalarımız ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Kat mülkiyeti Kanunu ve diğer yasal mevzuat kapsamında, yükümlülüklerin yerine getirilmesinin sağlanması; pazarlama ve satış faaliyetlerinin yürütülmesi; Şirket’in sunduğu ürün ve/veya hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin yürütülmesi; ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin yürütülmesi; sizlere daha iyi hizmet verebilme, çeşitli avantajlar sağlayıp sunma, satış, pazarlama, bilgilendirme, promosyonlar hakkında bilgi verebilme; kampanya ve koşulları hakkında bilgi sağlama; anket, müşteri memnuniyet araştırmalarını yapabilme; satın alma işlemlerinizi sağlama hızlandırma; siparişlerinizi alma ve teslim edebilme.
Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizin işlenme amaçları ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI
Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda yurtiçinde veya yurtdışında mukim grup şirketlerimize, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, verdiği hizmetlerin devamını sağlamak amacı ile sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu gerçek ya da tüzel kişilere, hukuki ve mali danışmanlara, denetçilere, çağrı merkezi yetkililerine, GSM Operatörlerine, Aşçıoğlu’nun her türlü temsilcisi, hizmet sağlayıcısı ve/veya alt yüklenicisi ve bağlı şirketlerine, hissedarlarına, ilgili Bakanlıklar, SGK, yargı mercileri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer yetkili kamu kurumlarına ve faaliyetlerini yürütmek üzere hizmet aldığı, işbirliği yaptığı veya program ortağı kuruluşlara ve yurtiçi/yurtdışı bankalar olmak üzere yetkili özel kişilere aktarılabilecektir.
Şirketimiz tarafından kişisel verilerinizin aktarımı yapılan gruplara ilişkin listeyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından yukarıda sıralanan amaçlar kapsamında elektronik veya fiziksel ortamlarda farklı yöntemlerle toplanmaktadır. Buna göre kişisel verileriniz; elektronik olarak, elektronik posta (e-posta), kısa mesaj (sms), Şirket web siteleri, diğer web siteleri, mobil uygulamalar, pazarlama otomasyonları, müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, çağrı merkezleri, şikâyet yönetim sistemleri, kapalı devre kamera sistemleri (CCTV), ses ve kayıt cihazları, sosyal medya mecraları ve diğer kamuya açık platformlar, Hotjar, Facebook Pixel, Google, Instagram ürünleri gibi çerez uygulamaları yöntemiyle ve/veya fiziksel olarak, referanslar, fiziki ortamda satış ofisleri, acenteler ve diğer alt yüklenicileri veya iş ortakları ile iletişime geçebileceğiniz ofis ve diğer fiziki ortamlar, organizasyonlar veya etkinlikler aracılığı ön satış formları, başvuru formları, talep formları, ön satış değişiklik bildirim formları, bilgi formları, satış vaadi sözleşmeleri, tutanaklar ve vekaletnameler ile toplanmaktadır. Kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuki sebebi 1. grup veriler için; (i) kanunlarda açıkça öngörülmesi, (ii) sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin zorunlu olması, (iii) bir hakkın tesisi, korunması veya kullanılması için veri işlemenin zorunlu olması ve (iv) meşru menfaatlerimiz kapsamında veri işlemenin zorunlu olması; 2. ve 3. grup veriler için ise açık rızanızdır. Kişisel verileriniz, pazarlama faaliyetleri için yalnızca açık rızanız kapsamında işlenebilecektir.
Size sunduğumuz “optout” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.
5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.ascioglu.com adresinden ulaşabileceğiniz Aşçıoğlu Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak, Şirketimize; (i) Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, BJK S. Seba Kompleksi Selenium Plaza No:10C Fulya, Beşiktaş, İstanbul adresine kimliğini tespit edici belgeler ile bizzat elden veya noter kanalıyla veya (ii) KVKK’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya (iii) ilgili dilekçesini asciogluas@hs03.kep.tr ve /veya ascioglultd@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.
Ayrıca, “optout/çıkış” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.

AŞÇIOĞLU ÇEREZ POLİTİKASI

Aşçıoğlu Ailesi olarak siz değerli ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz Bu kapsamda, veri sorumlusu sıfatıyla Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi (“Aşçıoğlu Limited”) ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi (“Aşçıoğlu Anonim”) (Aşçıoğlu Limited ve Aşçıoğlu Anonim bundan böyle birlikte “Aşçıoğlu” veya “Şirket” olarak anılacaktır) çevrimiçi mecralarımızı ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden faydalanmaktayız. İşbu çerez politikası (“Çerez Politikası”) ile (“Web Sitesi”) işletilmesi sırasında, Web Sitesi ziyaretçilerimiz tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizleri bilgilendirmekte, Web Sitemiz üzerinden hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamaktayız.
Belirtmek isteriz ki, Aşçıoğlu olarak, Web Sitesinde kullanmış olduğumuz çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu kapsamda, işbu Çerez Politikası’nda zaman zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikleri içeren Çerez Politikamıza Web Sitemiz üzerinden yayınlayabiliriz.
Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda ayrıntılı açıklamalarımızı ve detaylı bilgiyi, www.ascıoglu.com adresinde bulunan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikamız içerisinde bulabilirsiniz.
Çerez (Cookie) Nedir?
Çerezler, Web Sitemiz üzerinden sizin tarayıcılarınıza gönderdiği bilgi işaretleridir ve bunlar yalnızca Web Sitemize giriş yaptığınızda kullanılır. Çerezler kesinlikle bir virüs değildir. Web Sitemizin kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için kullanılan özel bir tanımlayıcı içeren çerezleri sizin web tarayıcılarınıza gönderirler, böylece kullanıcıların Web Sitemizin hangi alanlarını kullanmayı tercih ettiklerini (ör: bu alanlara giren ziyaretçi sayısı esasına göre) anlayabiliriz. Çerezler genel olarak kişisel veri içermese de kendinizle ilgili bize açıkladığınız bilgiler olması durumunda onlarla ilişkilendirilmesi söz konusu olabilir.
Çerezleri Kullanım Amacımız
Aşçıoğlu olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:
• Web Sitemizin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak, Örneğin, Web Sitemiz üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Web Sitemizi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı bilgilerinin ya da arama sorgularının hatırlanması.
• Web Sitemizi analiz etmek ve Web Sitemizin performansını arttırmak. Örneğin, Web Sitemizin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Web Sitemizi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması,
• Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.
İşbu Çerez Politikası’nda belirtilen amaçlar doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 5. maddesinin ikinci fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı durumlarda kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Her halde, işbu Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Aşçıoğlu’nun hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.
Bilgisayarınızda depolanan çerez dosyaları, hiçbir yolla kişisel verilerinize erişememektedir. Aşçıoğlu’nda kullanılan çerezler, sizleri daha iyi tanımamıza ve bir sonraki ziyaretinizde, size daha iyi bir deneyim sağlamamıza olanak tanımaktadır. Web sitemizi kullanmaya başladığınızda, sitemizde yer alan çerezleri otomatik olarak kullanmaya başlarsınız.
Web Sitemizde Kullandığımız Çerezler
Aşçıoğlu Web Sitemizde kullandığımız çerezleri, çerezlerin görüntülendiği yerleri ve çerezlerin tanımlarını bulmanız mümkündür.
Facebook: Facebook çerezleri, Facebook hesabı olan kullanıcıların gezindiği site ve uygulamalar üzerinden dönüşüm ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin kullanılması amacıyla kullanılan çerezlerdir. Facebook çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://tr-tr.facebook.com/policies/cookies/
Google Ads: Google Ads çerezleri, güvenli arama tercihlerinizi kullanarak, ilgili ürünlerin reklamlarını sizlere sunabilmemizi, reklam faaliyetlerinin başarı ölçümü ve iyileştirilmesi gibi amaçlarla kullanılan verileri derlenmesine yardımcı olan çerezlerdir. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Google Analytics Çerezleri: Google Analytics çerezi, kullanıcıları ayrıştırmak ve müşteri analizi sağlamak, tekil kullanıcıdan gelen çoklu ziyaret talebini düşürmek/tekilleştirmek, Google Analytics (_gac_) çerezi, Google Ads ve Google Analytics platformlarının entegrasyonu ve kullanıcıya ait kampanya bilgilerinin dönüşümü amacıyla amacıyla kullanılmaktadır. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Hotjar: Hotjar çerezleri, Web Sitemizin tasarımını ve fonksiyonlarını, kullanıcıların deneyimleri ve alışkanlıkları doğrultusunda iyileştirmemize imkân tanıyan, anlamlandırılabilir ve anonim veriler sağlamaktadır. Hotjar çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
Insider: Insider çerezleri, web tarayıcısı aracılığıyla, bilgisayarınıza veya üçüncü taraf bir analiz platformuna ait benzersiz tanımlayıcı yapısında çalışan çerezlerden oluşur. Bu çerezler, pazarlama kampanyalarının ölçümü, performans analizi ve kişiselleştirme faaliyetleri amacıyla kullanılır. Insider çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://useinsider.com/product-privacy-policy/
Çerezleri Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?
Web Sitemiz aracılığıyla edindiğiniz çerez dosyalarına dair tercihlerinizi, internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.
Web Sitemizde kullanılan çerezler, sizlere daha iyi ve kişisel bir deneyim sağlamak amacıyla kullanılmakta, verinin anonim bir şekilde toplanması ve yine anonim bir şekilde anlamlandırılması esasıyla çalışmaktadır. Dilediğiniz her an Aşçıoğlu internet sitesinden sağlanan çerezlerin kullanımını sınırlandırabilir ve/veya sonlandırabilirsiniz. Ancak, böylesi bir durumda, sitenin tüm fonksiyonlarıyla çalışmayacağını ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmamanız gerekir.
Çerezleri nasıl silebileceğinizle ilgili en güncel bilgilere, https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.aboutcookies.org adresleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunulabilmesi adına bu internet sitesinde, çerez politikasına uygun olarak çeşitli sebeplerle çerezler kullanılmaktadır. Analiz ve reklam amaçlı çerezlerin kullanılabilmesi adına rızanıza ihtiyaç duymaktayız. Kullanılan çerezlere ilişkin ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.