TR EN

Privacy Policy

AŞÇIOĞLU
DATA PRIVACY AND DATA SECURITY POLICY

2019

As "Aşçıoğlu" (herein also referred to as "the Company"), we value the privacy and security of your data and are careful to take the necessary technical and administrative precautionary measures. With this Data Privacy and Data Security Policy (“Privacy and Security Policy”), we aim to help you understand what data we collect, how we collect it, what we do with it, and how we secure it.
What Data Do We Collect and How Do We Use It?
We do not request any personal data from you when you visit the Aşçıoğlu website, but we may ask you to provide a variety of personal or demographic information should you choose to use any of the services or features on our website. Within the scope of this Privacy and Security Policy, information that personally identifies you and/or is used to communicate with you, is defined as personal data as defined in Personal Data Protection Law No. 6698 ("PDPL").
In this context, when you fill out the Aşçıoğlu website information request form, your first and last name, e-mail address, phone number, personal data related to your interests, your frequency of use of our website, location data (if you give your mobile device permission to use your location,) and your IP address are processed.
Your personal data is collected and processed by Aşçıoğlu only with your express consent, apart from other cases as stated in the PDPL. Your personal data can be processed during the following operations:

  • Promotional, marketing and sales activities related to Aşçıoğlu projects,
  • Carrying out processes and operations that concern the customer,
  • Carrying out sales procedures,
  • Carrying out financial operations,
  • Carrying out after-sales services,
  • Carrying out the activities necessary for conducting the internal operations and business activities of the Company, ensuring the security of Company operations, conducting the activities necessary for effictiveness, efficiency and pertinence analyses,
  • Ensuring business continuity and planning and executing corporate governance and sustainability activities,
  • Planning and executing corporate communication activities,
  • Carrying out activities related to events,
  • Carrying out activities that have legal, technical and administrative results, providing information to authorized organizations, and carrying out activities related to legal demands and legal affairs,
  • Keeping data accurate and up-to-date; collecting, evaluating and meeting data owners' complaints, questions, requests and suggestions,
  • Reputation management,
  • Planning and executing customer relationship management procedures, planning and/or executing customer satisfaction activities,
  • Fulfilling contracts made with customers,
  • Knowing our customers and improving our communication,
  • Traffic measurement, statistical and analytical analyses, profiling/segmentation studies for sales and marketing activities
  • Offering opportunities for products and services tailored to customers via targeting and re-targeting
  • Providing better and more reliable service to customers, developing suitable services and products, and maintaining them continuously,
  • Personalizing and suggesting products and services offered by Aşçıoğlu according to customers' taste, usage habits and needs,
  • Preparing and presenting various reports, research and/or presentations,
  • Managing social media accounts and websites,
  • Ensuring the fulfillment of obligations within the scope of the Consumer Protection Law, Property Law and other legal regulations by our Company and our call center, affiliated companies or through our websites and social media pages, and/or through other channels not limited to these on behalf of our Company,
  • Carrying out marketing and sales activities, conducting the processes of establishing and/or increasing loyalty to products and/or services offered by the Company, conducting market research activities for sales and marketing of products and services,
  • Serving you better, providing and offering various advantages, informing about sales, marketing, information, promotions, informing about campaigns and conditions, conducting surveys, customer satisfaction research, accelerating your purchasing transactions, and receiving and delivering orders.

Aşçıoğlu also actively uses social media platforms (Instagram, Twitter, Facebook etc.). Social media content and the features used are subject to the respective platform's privacy policy. To learn more about their social media privacy policy, please read the privacy policies of the respective platforms carefully.
Your personal data obtained within the scope of our Website may be processed by Aşçıoğlu in accordance with the basic principles stipulated by the PDP Law and within the personal data processing conditions and purposes specified in Articles 5 and 6 of the Law, for the following purposes:

  • To make our website and mobile application easier to use,
  • To introduce our products and services,
  • To get to know our members and ensure communication,
  • To offer general and/or special campaigns/benefits,
  • To engage in marketing and advertising activities,
  • To specialize and personalize our services and functions for our customers,
  • To conduct data analysis, research, surveys and other customer satisfaction applications/information.

Cookies and Other Technologies Used by Aşçıoğlu
By the most clear definition, cookies are small-sized files of a series of characters that are sent to your computer or mobile device to recognize and remember you the next time you visit that website and contain various information about your visit. Most web browsers have a cookie blocking mode for visiting websites. If you activate the cookie blocking mode in your web browser, you will not be able to benefit from some of the features we have developed for you on our website and mobile application.
The Aşçıoğlu Website automatically collects and stores some information such as Internet Protocol Addresses (IP), browser type and language, Internet service provider (ISP), reference and exit pages, operating system, date/time stamp and click data. Aşçıoğlu also uses various technologies to collect information about how many times our website has been viewed.
We would like to point out that the information collected by cookies and other technologies is considered non-personal and is only used to provide a better service to our visitors and improve our services.
Some of our e-mail messages contain a clickable URL, linked to content on the Aşçıoğlu website. When you click on one of these URLs, you pass through a separate web server before reaching the destination page on our website. This link click data is tracked to determine interest in certain subjects and to measure the effectiveness of our customer communications. If you do not wish to be tracked this way, do not click on links in the e-mail messages.
We may combine, update or expand the personal data we obtain about you via our website with data from external sources or third parties. Aşçıoğlu may also share aggregated customer statistics not containing any personal data with other third parties such as business partners, press, etc.
Aşçıoğlu also requests express consent from its customers in order to directly or indirectly send commercial electronic messages via all kinds of electronic media regarding general and special campaigns, advantages, product and service promotions, advertising, market research surveys and other customer satisfaction applications.
Pixel Tags
Our Website may use “pixel tags" along with cookies to measure activity and/or traffic on our Website. A pixel tag is a type of web page graphic and is usually invisible due to its 1x1 pixel size. These tags track the number of users who visit our Website and track their navigation through our Website. For example, we may use this tag when we want to statistically count which pages of our Website our users have visited.
Pixel tag technology is not used to retrieve any personal data.
Sometimes we put pixel tags in HTML messages we send (or in messages sent on our behalf) to determine which e-mail messages are opened and whether the email results in an action taken. You may stop some pixel tags from working by canceling the corresponding cookie.
IP Addresses
An Internet Protocol (IP) address is a number, usually assigned automatically by your Internet Service Provider to your device when you connect to the Internet. As with other websites, Aşçıoğlu collects IP addresses to collectively analyze the number of visitors and website usage information. Your IP address is not related to any personal data you provide. However, we reserve the right to use IP addresses to identify individuals that are threatening our Website or our visitors.
Click Flow
"Click flow" or "click flow data" reflects the web pages that a user visits, and more importantly, shows the status or traffic pattern that allows the user to move from one web page to another. Aşçıoğlu only monitors this information for our own Website; we do not monitor click flow activities anywhere other than on Aşçıoğlu web pages. Click flow data does not contain or disclose any personal data about the user, and we do not compare it with any other personal data you provide.
You can find a detailed explanation and detailed information on our Company's directives for gathering your personal data in our Personal Data Protection and Processing Policy and our Cookie Policy at www.ascioglu.com.
Accessing and Updating Information
Aşçıoğlu never requests credit card information or any other personal data via e-mail. This method of stealing and misusing your personal data is called "Phishing." Please do not respond to anything that seems like a message from Aşçıoğlu that requests your personal data.
Information and Your Right to Leave the Notification List
You are authorized by Aşçıoğlu to access and control commercial electronic messages sent for notification and communication purposes. By using the "Optout” mechanism, you will not receive any communications from us unless you click on the checkbox or check the box that represents your express consent in the express consent texts we have provided to you for the distribution of e-mails, voice calls, or subscriptions to other services. Should you choose to terminate these communications or services, you can click on the link provided within each e-mail to unsubscribe from a particular service or distribution and/or send a text message to the number specified in the text message sent to you.
Measures We Take for Your Personal Data Security
Aşçıoğlu takes complete technical and administrative precautionary measures in accordance with Article 12 of the PDP Law to process data in accordance with the law, store the processed data and protect it against unlawful access, sharing, modification or destruction, theft, loss and misuse. In this context, your personal data is stored in secure environments that are not accessible to the public and can only be accessed by authorized Aşçıoğlu employees, intermediaries and contractors, and ensures that the identity of our customers whose personal data we store is verified before accessing your information.
Aşçıoğlu uses Secure Sockets Layer (SSL) encryption on all its web pages where personal data is collected via online services such as the Website. In order to use these services, an SSL-supported browser such as Safari, Firefox, Chrome or Internet Explorer is required. In this way, the privacy of your personal data transmitted over the internet can be protected.
You can find a detailed explanation and detailed information on the technical and administrative measures that our Company takes in our Personal Data Protection and Processing Policy and in our Cookie Policy at www.ascioglu.com.
Changes to the Privacy Policy
This Privacy and Security Policy may be reviewed and revised periodically. By using our Website, you understand and agree that we have the right to change this Privacy and Security Policy without prior notice, and that we will publish changes to this page so that you can learn about the types of information we collect, how we use them, and if so, under what circumstances. We will post the date of the latest update of the Privacy and Security Policy on our Website. We recommend that you visit our Privacy and Security Policy page every time you visit our Website to be notified of any such changes.
Privacy of Children
Our website is not intended for use by children under 18 years of age. We do not knowingly collect the personal data of Related Persons in this age group.
Your Rights as a Data Owner within the scope of PDP Law
As a personal data owner, we hereby declare that you have the following rights under Article 11 of the Law:

  • To learn whether your personal data is processed,
  • To request information regarding whether your personal data has been processed,
  • To learn the purpose for processing your personal data and whether it is used appropriately,
  • To know about third parties to whom your personal data is transferred, domestic or abroad,
  • To request corrections of your personal data in case of incomplete or incorrect processing, and to request that third parties to whom your personal data have been transferred be notified,
  • To request the deletion or destruction of personal data in the event that the reasons requiring processing have become invalid, even though the data has been processed in accordance with the Law and other relevant provisions of the law, and to request that third parties to whom your personal data have been transferred be notified,
  • To object to negative results of analysis of the processed data, performed exclusively through automated systems,
  • To demand indemnification for damages suffered due to unlawful processing of your personal data.

To apply regarding your rights listed above, you can fill out the Aşçıoğlu Data Owner Application Form on www.ascioglu.com and submit it to our company; (i) by coming to Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, BJK S. Seba Kompleksi Selenium Plaza No:10C Fulya, Beşiktaş, İstanbul and submitting it by hand with identification documents or via a notary public, or (ii) by other methods specified in PDPL, or (iii) by submitting the related petition to asciogluas@hs03.kep.tr and/or ascioglultd@hs03.kep.tr with a secure electronic signature. Depending on the nature of your request, your applications will be concluded free of charge as soon as possible and within thirty days at the latest. However, if the procedure requires additional costs, you may be charged a fee according to the tariff set by the Personal Data Protection Board.

Bilgilendirme

“Aşçıoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ve/veya gerçekleştireceği konut projesi, alışveriş merkezi dahil her türlü projenin tanıtımının, kampanya ve fırsat bilgilerinin, çıkarılan yeni teknolojilere ilişkin bilgilerin 6563 sayılı Kanun (Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun) kapsamında, vermiş olduğum bilgiler aracılığı ile tarafıma elektronik ileti şeklinde gönderilmesini onaylıyor ve kabul ediyorum.”

Aydınlatma Metni

AŞÇIOĞLU
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Aşçıoğlu Ailesi olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda, veri sorumlusu sıfatıyla Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi (“Aşçıoğlu Limited”) ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi (“Aşçıoğlu Anonim”) (Aşçıoğlu Limited ve Aşçıoğlu Anonim bundan böyle birlikte “Aşçıoğlu” veya “Şirket” olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunu (“ETK”) ve sair mevzuat (KVKK, ETK ve sair mevzuat birlikte “Kanun” olarak anılacaktır) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda kişisel verileriniz işlenebilecektir. Kişisel verilerin güvenli şekilde saklanmasını, hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için gerekli teknik ve idari önlemleri almaktayız.
Bu kapsamda, Kanun uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesi, muhafaza edilmesi ve aktarılması hususunda sizleri bilgilendirmek amacıyla işbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni düzenlenmiştir.
1. HANGİ KİŞİSEL VERİLERİNİZİ İŞLİYORUZ?
Aşçıoğlu olarak sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aşağıda belirtmiş olduğumuz amaçlar ve toplama yöntemleri doğrultusunda aşağıda sıralanan kişisel verilerinizi kendi tercihleriniz doğrultusunda işlemekteyiz.
1. Grup Veriler
Ad, Soyad, Cep Telefonu Numarası, E-Posta Adresi, Cinsiyet, Doğum Yeri, Doğum Tarihi, Uyruk, Medeni Durum, Telefon, Tebligat Adresi, Ses Kaydı, IBAN Numarası, Banka Bilgileri, Çek Numarası, Vade Tarihi, Çek Bedeli, Satış Tutarları, Ödeme Şekli, Kapora Tutarı, Banka Kredi Tutarı, Pasaport Bilgisi, Potansiyel Vergi Kimlik Numarası, Vatandaşlık İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Çerezler, IP Log Kayıtları, Video, Fotoğraf, Şikayet ve Talep, Sosyal Medya Hareketleri, Ses Kaydı (IVR).
2. Grup Veriler
Eğitim, Meslek, Çalışılan Sektör, Ev Tercihleri, Satın Alma Amacı, Düzenli Okunan Gazeteler, En Çok Takip Edilen İnternet Siteleri, Eş Ad, Soyad, Çocuk Sayısı, Bakıcı Sayısı, Çocuk Adı Soyadı, Proje Tercihleri.
3. Grup Veriler
Din, Kan Grubu, Dernek Üyeliği.
Şirketimiz tarafından işlenen veri kategorileri ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ve Çerez Politikası’nda bulabilirsiniz.
2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ HANGİ AMAÇLARLA İŞLİYORUZ? Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:
Aşçıoğlu projelerine ilişkin tanıtım, pazarlama ve satış faaliyetlerinin icrası; satış süreçlerinin yürütülmesi; finansal operasyonların yürütülmesi; satış sonrası hizmetlerin yürütülmesi; şirket iç operasyonlarının, iş faaliyetlerinin yürütülmesi ve şirket operasyonlarının güvenliğinin temin edilmesi; iş faaliyetlerinin etkinlik, verimlilik, yerindelik analizlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli faaliyetlerinin yürütülmesi; iş sürekliliğinin sağlanması ve kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin planlanması ve icrası; kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası; etkinliklere ilişkin faaliyetlerin yürütülmesi; hukuksal, teknik ve idari sonucu olan faaliyetlerin yürütülmesi ve yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi; verilerin doğru ve güncel tutulması, veri sahibinin şikâyeti, soru, talep ve önerilerinin toplanması, değerlendirilmesi ve karşılanması; itibar yönetimi; müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası; müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası; müşterilerle akdedilen sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi; müşterilerimizi tanımak ve iletişimimizi geliştirmek; satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak trafik ölçümleme, istatistiki ve analitik analizler, profilleme/segmentasyon çalışmaları; hedefleme (=targeting) ve yeniden hedefleme (=re-targeting) yoluyla size özel ürün ve hizmetlere yönelik fırsatların sunulması; sizlere daha iyi ve güvenilir hizmet verilebilmesi, daha uygun hizmetler ve ürünler geliştirilebilmesi ve bunların kesintisiz olarak sürdürülebilmesi; Aşçıoğlu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek önerilmesi; çeşitli raporların, araştırmaların ve/veya sunumların hazırlanması ve sunulması; sosyal medya hesaplarının ve web sitelerinin yönetilmesi, Şirketimiz ve Şirketimiz adına çağrı merkezimiz, bağlı şirketlerimiz tarafından ya da internet sitelerimiz ile sosyal medya sayfalarımız ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Kat mülkiyeti Kanunu ve diğer yasal mevzuat kapsamında, yükümlülüklerin yerine getirilmesinin sağlanması; pazarlama ve satış faaliyetlerinin yürütülmesi; Şirket’in sunduğu ürün ve/veya hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin yürütülmesi; ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin yürütülmesi; sizlere daha iyi hizmet verebilme, çeşitli avantajlar sağlayıp sunma, satış, pazarlama, bilgilendirme, promosyonlar hakkında bilgi verebilme; kampanya ve koşulları hakkında bilgi sağlama; anket, müşteri memnuniyet araştırmalarını yapabilme; satın alma işlemlerinizi sağlama hızlandırma; siparişlerinizi alma ve teslim edebilme.
Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizin işlenme amaçları ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI
Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda yurtiçinde veya yurtdışında mukim grup şirketlerimize, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, verdiği hizmetlerin devamını sağlamak amacı ile sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu gerçek ya da tüzel kişilere, hukuki ve mali danışmanlara, denetçilere, çağrı merkezi yetkililerine, GSM Operatörlerine, Aşçıoğlu’nun her türlü temsilcisi, hizmet sağlayıcısı ve/veya alt yüklenicisi ve bağlı şirketlerine, hissedarlarına, ilgili Bakanlıklar, SGK, yargı mercileri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer yetkili kamu kurumlarına ve faaliyetlerini yürütmek üzere hizmet aldığı, işbirliği yaptığı veya program ortağı kuruluşlara ve yurtiçi/yurtdışı bankalar olmak üzere yetkili özel kişilere aktarılabilecektir.
Şirketimiz tarafından kişisel verilerinizin aktarımı yapılan gruplara ilişkin listeyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından yukarıda sıralanan amaçlar kapsamında elektronik veya fiziksel ortamlarda farklı yöntemlerle toplanmaktadır. Buna göre kişisel verileriniz; elektronik olarak, elektronik posta (e-posta), kısa mesaj (sms), Şirket web siteleri, diğer web siteleri, mobil uygulamalar, pazarlama otomasyonları, müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, çağrı merkezleri, şikâyet yönetim sistemleri, kapalı devre kamera sistemleri (CCTV), ses ve kayıt cihazları, sosyal medya mecraları ve diğer kamuya açık platformlar, Hotjar, Facebook Pixel, Google, Instagram ürünleri gibi çerez uygulamaları yöntemiyle ve/veya fiziksel olarak, referanslar, fiziki ortamda satış ofisleri, acenteler ve diğer alt yüklenicileri veya iş ortakları ile iletişime geçebileceğiniz ofis ve diğer fiziki ortamlar, organizasyonlar veya etkinlikler aracılığı ön satış formları, başvuru formları, talep formları, ön satış değişiklik bildirim formları, bilgi formları, satış vaadi sözleşmeleri, tutanaklar ve vekaletnameler ile toplanmaktadır. Kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuki sebebi 1. grup veriler için; (i) kanunlarda açıkça öngörülmesi, (ii) sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin zorunlu olması, (iii) bir hakkın tesisi, korunması veya kullanılması için veri işlemenin zorunlu olması ve (iv) meşru menfaatlerimiz kapsamında veri işlemenin zorunlu olması; 2. ve 3. grup veriler için ise açık rızanızdır. Kişisel verileriniz, pazarlama faaliyetleri için yalnızca açık rızanız kapsamında işlenebilecektir.
Size sunduğumuz “optout” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.
5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.ascioglu.com adresinden ulaşabileceğiniz Aşçıoğlu Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak, Şirketimize; (i) Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, BJK S. Seba Kompleksi Selenium Plaza No:10C Fulya, Beşiktaş, İstanbul adresine kimliğini tespit edici belgeler ile bizzat elden veya noter kanalıyla veya (ii) KVKK’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya (iii) ilgili dilekçesini asciogluas@hs03.kep.tr ve /veya ascioglultd@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.
Ayrıca, “optout/çıkış” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.

AŞÇIOĞLU ÇEREZ POLİTİKASI

Aşçıoğlu Ailesi olarak siz değerli ziyaretçilerimizin kişisel verilerinin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz Bu kapsamda, veri sorumlusu sıfatıyla Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi (“Aşçıoğlu Limited”) ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi (“Aşçıoğlu Anonim”) (Aşçıoğlu Limited ve Aşçıoğlu Anonim bundan böyle birlikte “Aşçıoğlu” veya “Şirket” olarak anılacaktır) çevrimiçi mecralarımızı ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden faydalanmaktayız. İşbu çerez politikası (“Çerez Politikası”) ile (“Web Sitesi”) işletilmesi sırasında, Web Sitesi ziyaretçilerimiz tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizleri bilgilendirmekte, Web Sitemiz üzerinden hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamaktayız.
Belirtmek isteriz ki, Aşçıoğlu olarak, Web Sitesinde kullanmış olduğumuz çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu kapsamda, işbu Çerez Politikası’nda zaman zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikleri içeren Çerez Politikamıza Web Sitemiz üzerinden yayınlayabiliriz.
Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda ayrıntılı açıklamalarımızı ve detaylı bilgiyi, www.ascıoglu.com adresinde bulunan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikamız içerisinde bulabilirsiniz.
Çerez (Cookie) Nedir?
Çerezler, Web Sitemiz üzerinden sizin tarayıcılarınıza gönderdiği bilgi işaretleridir ve bunlar yalnızca Web Sitemize giriş yaptığınızda kullanılır. Çerezler kesinlikle bir virüs değildir. Web Sitemizin kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için kullanılan özel bir tanımlayıcı içeren çerezleri sizin web tarayıcılarınıza gönderirler, böylece kullanıcıların Web Sitemizin hangi alanlarını kullanmayı tercih ettiklerini (ör: bu alanlara giren ziyaretçi sayısı esasına göre) anlayabiliriz. Çerezler genel olarak kişisel veri içermese de kendinizle ilgili bize açıkladığınız bilgiler olması durumunda onlarla ilişkilendirilmesi söz konusu olabilir.
Çerezleri Kullanım Amacımız
Aşçıoğlu olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:
• Web Sitemizin çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek, işlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak, Örneğin, Web Sitemiz üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak, Web Sitemizi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı bilgilerinin ya da arama sorgularının hatırlanması.
• Web Sitemizi analiz etmek ve Web Sitemizin performansını arttırmak. Örneğin, Web Sitemizin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu, Web Sitemizi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması,
• Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.
İşbu Çerez Politikası’nda belirtilen amaçlar doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 5. maddesinin ikinci fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı durumlarda kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Her halde, işbu Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Aşçıoğlu’nun hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.
Bilgisayarınızda depolanan çerez dosyaları, hiçbir yolla kişisel verilerinize erişememektedir. Aşçıoğlu’nda kullanılan çerezler, sizleri daha iyi tanımamıza ve bir sonraki ziyaretinizde, size daha iyi bir deneyim sağlamamıza olanak tanımaktadır. Web sitemizi kullanmaya başladığınızda, sitemizde yer alan çerezleri otomatik olarak kullanmaya başlarsınız.
Web Sitemizde Kullandığımız Çerezler
Aşçıoğlu Web Sitemizde kullandığımız çerezleri, çerezlerin görüntülendiği yerleri ve çerezlerin tanımlarını bulmanız mümkündür.
Facebook: Facebook çerezleri, Facebook hesabı olan kullanıcıların gezindiği site ve uygulamalar üzerinden dönüşüm ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin kullanılması amacıyla kullanılan çerezlerdir. Facebook çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://tr-tr.facebook.com/policies/cookies/
Google Ads: Google Ads çerezleri, güvenli arama tercihlerinizi kullanarak, ilgili ürünlerin reklamlarını sizlere sunabilmemizi, reklam faaliyetlerinin başarı ölçümü ve iyileştirilmesi gibi amaçlarla kullanılan verileri derlenmesine yardımcı olan çerezlerdir. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Google Analytics Çerezleri: Google Analytics çerezi, kullanıcıları ayrıştırmak ve müşteri analizi sağlamak, tekil kullanıcıdan gelen çoklu ziyaret talebini düşürmek/tekilleştirmek, Google Analytics (_gac_) çerezi, Google Ads ve Google Analytics platformlarının entegrasyonu ve kullanıcıya ait kampanya bilgilerinin dönüşümü amacıyla amacıyla kullanılmaktadır. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr
Hotjar: Hotjar çerezleri, Web Sitemizin tasarımını ve fonksiyonlarını, kullanıcıların deneyimleri ve alışkanlıkları doğrultusunda iyileştirmemize imkân tanıyan, anlamlandırılabilir ve anonim veriler sağlamaktadır. Hotjar çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy
Insider: Insider çerezleri, web tarayıcısı aracılığıyla, bilgisayarınıza veya üçüncü taraf bir analiz platformuna ait benzersiz tanımlayıcı yapısında çalışan çerezlerden oluşur. Bu çerezler, pazarlama kampanyalarının ölçümü, performans analizi ve kişiselleştirme faaliyetleri amacıyla kullanılır. Insider çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://useinsider.com/product-privacy-policy/
Çerezleri Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?
Web Sitemiz aracılığıyla edindiğiniz çerez dosyalarına dair tercihlerinizi, internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.
Web Sitemizde kullanılan çerezler, sizlere daha iyi ve kişisel bir deneyim sağlamak amacıyla kullanılmakta, verinin anonim bir şekilde toplanması ve yine anonim bir şekilde anlamlandırılması esasıyla çalışmaktadır. Dilediğiniz her an Aşçıoğlu internet sitesinden sağlanan çerezlerin kullanımını sınırlandırabilir ve/veya sonlandırabilirsiniz. Ancak, böylesi bir durumda, sitenin tüm fonksiyonlarıyla çalışmayacağını ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmamanız gerekir.
Çerezleri nasıl silebileceğinizle ilgili en güncel bilgilere, https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.aboutcookies.org adresleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunulabilmesi adına bu internet sitesinde, çerez politikasına uygun olarak çeşitli sebeplerle çerezler kullanılmaktadır. Analiz ve reklam amaçlı çerezlerin kullanılabilmesi adına rızanıza ihtiyaç duymaktayız. Kullanılan çerezlere ilişkin ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.